aarestrup, skoven, foraar

Aarestrup Rideklub

Aarestrup Rideklub på Stubben

Aarestrup Gymnastik- & Idrætsforening vil igen i år tilbyde et alternativ til de traditionelle sportsgrene, i form af ridning og omgang med heste. Er der nogen der skulle have lyst i år til læring, sjov og hygge med ride-venner og de 4-benede, bedes I udfylde vedlagte indmeldelsesblanket.

Vi prøver så vidt muligt og have et udvalg af leje heste, så dem uden hest også har mulighed for at deltage.

 

Udstyr:

Der kræves ikke meget udstyr for at gå til ridning. Udover ridehjelm (evt. cykelhjelm) kræves der kun et par solide støvler med hæl og selvfølgelig fornuftig påklædning efter årstiden. Der kan lånes ridehjelm i klubben. 

 

Priser:

Medlemskontingent for Aarestrup rideklub, vil være som følgende:

Aktive over 18 år: kr. 300,- pr. år.Aktive under 18 år: kr. 200,- pr. år.  Familiemedlemskab: kr. 400,- pr. år.      Passiv: kr. 100,- pr. år.

 

Undervisning:

1 time på egen hest: kr. 200,- pr. md.   1 time på elev hest: kr. 260,- pr. md.   ½ time på egen hest: kr. 100,- pr. md.½ time på elev hest: kr. 140,- pr. md.Gælder for 1 undervisningstid pr. uge.Agility (hver 14. dag): kr. 150,- pr. md.

 

Agility:

Igen i år vil vi gerne tilbyde agility to gange om måneden med egen hest, da vi ved, at en nervefast

hest begår sig bedre i terrænet og samtidig er det anderledes sjov træning for hest og rytter, der er med til at knytte et stærkere bånd mellem hest og menneske. Tingene vi vil arbejde med kan være paraply, barnevogn, traktor, flagreforhæng, gå over plastik, stå på palle, smalle passager, bro, vandgrav osv., sæt kryds på indmeldelsesblanketten, hvis det er noget for dig

 

Regler:

Undervisning i op/af-sadling, omgang med heste indgår. Forældre må regne med at skulle hjælpe lidt til.. evt. trække sit barn, hente hest fra fold ved siden af banen, opsadling, da det er svært for underviseren at stå klar med alle hestene. Der vil evt. blive en turnus ordning for vanding af hestene, for dem der lejer/udlejer heste.

 

Afbud meldes direkte til underviseren Annika Maria Hansen, senest dagen før på tlf.: 40 57 41 23. Ved sygdom kan afbud dog meldes samme dag. Kan underviseren ikke træffes, meldes afbud til formanden.

 

Opstart:

Planen er at starte op i uge 19 og med ridning frem til og med uge 26. Juli måned holder vi sommerferie og så starter vi op igen i uge 33 og har ridning til og med uge 39, hvor der vil være afslutning for alle hold.

 

Indmeldelse:

Klik her

 

OBS! Aarestrup rideklub har INGEN kollektiv forsikring af rytterne, så sørg for at sikre, at du selv har en fritids-ulykkes forsikring, samt ansvarsforsikring der skal dække, hvis du forvolder eller kommer til skade.! 

Aarestrup rideklub anbefaler, at ALLE bærer godkendt ridehjelm ved opsadling og kræver det under ridning.

Annika Maria Hansen
40574123