aarestrup, skoven, foraar

Jesu syv korsord i ord og toner, Aarestrup Kirke AFLYST

10. april 2020 - 19:30

AFLYST pga. 'Coronakrisen'

Aarestrup kirke danner igen i år rammen om en stemningsfuld passionsgudstjeneste langfredag aften d. 10. april kl.19.30.

Kimbrerkvartetten, der består af Christina Rudan, violin, Mette Marie Matthiesen, violin, Elsebeth Schmidl, bratch og Kirsten Martinsen, cello medvirker ved passionsgudstjenesten, hvor Jesu lidelseshistorie fortælles i ord og toner med udgangspunkt i Jesu syv korsord.

De syv korsord læses af sognepræst Anna Margrethe Dith Dige Saxild og omkranses af fællessalmer og musik, der er inspireret af og tager udgangspunkt i korsordenes indhold og stemning. Således bliver Jesu syv korsord ved denne passionsgudstjeneste til en musikalsk helhed, hvor påskens mange, stærke farver og stemninger kommer til udtryk i tekstlæsning, fællessang og musik.

 

Aftenens solist-kvartet

De fire kvindelige musikere i Kimbrerkvartetten er alle ansat i Aalborg Symfoniorkester. De har alle spillet i mange kammermusikalske sammenhænge. Selvom Kimbrerkvartetten kun er godt 1 år gammel, har de allerede givet en lang række koncerter sammen, bl.a. skolekoncerter, klassiske koncerter og har spillet sammen med Søs Fenger og Oh Land på TV.