aarestrup, skoven, foraar

Nytårskoncert med Nordjysk Salontrio

12. januar 2021 - 19:30

Nytårskoncert med Nordjysk Salontrio

Aarestrup kirke kl. 19.30

Nytårskoncerten er i 2021 lagt i hænderne på en prægtig lille nordjysk trio, der har specialiseret sig i at spille salonmusik. Trioen består af violinist Christina Rudan og cellist Kirsten Martinsen, der begge er medlem af Aalborg Symfoniorkester og trioen Leonora. Trioens tredje mand er pianisten Ib Buchholtz, som til dagligt spiller i mange forskellige sammenhænge.

Salonmusik blev i gamle dage spillet på de ”finere” spiserestauranter i Danmark. Den ældre del af befolkningen kan fra dampradioens tid huske middagskoncerterne, som bl. a. blev transmitteret fra Wivex i København og Kilden i Aalborg. Salonrepertoiret består af opera- og operettetoner, lettere klassiske stykker og originalt komponeret salonmusik.

Efter koncerten er menighedsrådene vært ved et glas vin, kransekage og kaffe, der serveres i Aarestrup Forsamlingshus.

Billetterne fordeles ved lodtrækning.

På grund af Corona-restriktionerne er der et meget begrænset antal billetter til salg.

Derfor prøver vi nu noget nyt:

Hvis man er interesseret i en billet, skal man lægge en seddel med sit navn, mailadresse og tlf.nr i en Nytårskoncert-billet-postkasse, der vil stå opstillet i våbenhuset i hhv. Aarestrup og Haverslev kirke i uge 48

(mandag d. 23. november – søndag d. 29. november)

 

Deltag i lodtrækningen

Man må max skrive 2 navne på sedlen, og man må kun deltage med et lod pr. person.

Lodtrækningen finder sted mandag d. 30. november under overværelse af flere vidner, og vinderne af de udloddede billetter får direkte besked umiddelbart herefter i løbet af uge 49.

De to første billetter, der udtrækkes, er gratis.

Derefter er billetprisen 50 kr. Betalingsproceduren aftales senere.